Wienerbrødsløbet holder pause i 2020

Efter tre år og mere end 5.000 stykker wienerbrød, er det blevet tid til en pause.

Tusind tak for den enorme interesse fra alle frivillige, sponsorer, samarbejdspartnere og selvfølgelig de mange glade løbere. Det har virkelig været en fantastisk rejse.

Vi vil arbejde for at organisere løbet på flere hænder i et bredt samarbejde, så der forhåbentlig igen vil dufte af nybagt wienerbrød på de smukke ruter igen i 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wienerbrødsløbet er et trail-løb for både livsnyderen og løbeentusiasten, hvor vi kombinerer det bløde bagværk med nogle hårde trailruter, mens man nyder de smukke omgivelser i og omkring Helsingør.

På den korte rute kommer løberne gennem skov og park, og det smukke Marienlyst Slot rundes. Deltagerne på de to lange ruter får mulighed for at bevæge sig over enge, langs stranden og gennem skoven, hvor man oplever de klare skovsøer, Hammermøllen, Kronborg, Marienlyst Slot og mange andre billedskønne scenerier. For dem, der kaster sig ud på den helt lange tur, vil turen desuden byde på det smukke landskab ved Kohave, lystbådehavnen og en tur rundt om Kronborg.

Ruterne er på 5 km, 10 km. og Halvmarathon, så muligheden for at udfordre sig selv og ikke mindst ens smagsløg er bestemt tilstede.

Ruterne er i kuperet terræn med varieret underlag.
På de to længste ruter anbefales trail-sko!